De roestvrije verbinding tussen jou en je klant|| De roestvrije verbinding tussen jou en je klant||

Onze diensten

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor doeltreffende teksten. Voor jouw website, nieuwsbrief, mailing, folder of jaarverslag bijvoorbeeld. Daarnaast verspreiden we al je persberichten, zijn we thuis in vertalingen en verzorgen we taal- en schrijftrainingen. Voor veel van onze opdrachtgevers zijn wij het eerste aanspreekpunt als het op communicatie aankomt. Doorslaggevend is onze brede expertise, in combinatie met een goed netwerk van professionals in social media, online marketing, vormgeving en drukwerk.

Teksten

Roestvrij Taal schrijft, herschrijft en corrigeert jouw teksten. Van brochures, direct mailings en webteksten tot nieuwsbrieven, personeelsbladen en (klant)correspondentie. Maar ook voor bijvoorbeeld (beleids)rapporten, jaarverslagen en handleidingen ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij een uitgebalanceerd team van vijf tekstschrijvers, hebben wij voor elke opdracht de juiste specialist in huis. 

Lees meer

Persberichten

De media bereiken zonder kosten te maken. Free publicity biedt volop kansen. Tenminste, als je het slim aanpakt. Heeft jouw bericht voldoende nieuwswaarde? Is het professioneel en pakkend geschreven? En benader je de juiste media? Roestvrij Taal combineert journalistieke expertise met een geavanceerd mediasysteem en een doelmatige aanpak. Zo halen wij het maximale uit jouw nieuws. 

Lees meer

Trainingen

Goed taalgebruik in brieven, e-mails en webteksten zet de professionele uitstraling van je organisatie kracht bij. Sterker nog: het is een voorwaarde voor succes. Hoe communiceren jouw medewerkers met de klant? Zijn hun e-mails een visitekaartje? En hoe formuleer je kort maar krachtig wat je bedoelt? Schrijf je in voor een van onze eendaagse taaltrainingen of kies voor een incompanytraining op maat. 

Lees meer

Vertalingen

Ook over de grens wil je professioneel overkomen. Of je nu zakendoet in Duitsland, Mexico, Zuid-Afrika of China: Roestvrij Taal neemt je al jouw vertalingen uit handen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele vertalers met uiteenlopende specialismen. Allemaal ‘native speakers’, die alleen naar hun moedertaal vertalen. Afhankelijk van jouw wensen en het onderwerp, zetten we de juiste vertaler in. Zo ben je verzekerd van een tekst die ook in het buitenland zijn werk doet.

Lees meer

Een goed woordje voor ons

Lieke Boon

hoofd Personeelsbeheer gemeente ‘s-Hertogenbosch

“Het omzetten van teksten naar Klare Taal lijkt eenvoudig. Er zijn echter veel verschillende opvattingen over wat nu echt Klare Taal is. Roestvrij Taal heeft onze gemeente daar prima bij geholpen. Dat heeft meer eenheid en eenvoud gebracht in de brieven aan onze medewerkers. De lijnen binnen Roestvrij Taal zijn kort, het geduld is groot.”

Jos van den Berg

algemeen directeur Repair Care International, Waalwijk

“Al vele jaren werken wij samen met Roestvrij Taal, omdat we voor diverse uitingen telkens de juiste ondersteuning krijgen. Het bureau schrijft alle soorten teksten voor ons: van leaflet, corporate brochure en persbericht tot website. Het team is altijd snel beschikbaar en uitlopen of vertraging is nog nooit aan de orde geweest. Dat is zelfs bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers uniek. Ik kan het simpel samenvatten: Roestvrij Taal is to the point, qua schrijfstijl, qua snelheid, qua mensen, qua kosten, qua relatie. Precies wat wij willen!”