Jong geleerd is oud gedaan|| Jong geleerd is oud gedaan||

Ervaring

Ons verhaal is niet uit de lucht gegrepen

Als het op vlieguren aankomt, zijn we bij Roestvrij Taal al heel wat keren de wereld rond geweest. Sinds de oprichting in 2004 is ons bureau uitgegroeid tot een veelzijdige partner voor alles op het gebied van tekst en taal. Veel van onze opdrachtgevers doen al jaren zaken met ons. Daar zijn we trots op. Onze klanten kiezen voor ons door de combinatie van kwaliteit, creativiteit, daadkracht en ons motto ‘afspraak is afspraak’.

Ruim vijftig jaar ervaring

Heb jij al kennisgemaakt met ons team? Dan heb je vast gezien dat we geen oude rotten in het vak zijn. Toch hebben de tekstschrijvers van Roestvrij Taal samen tientallen jaren ervaring in tekstschrijven en communicatie. De een heeft een journalistieke achtergrond, de ander een commerciële en weer een ander heeft zich bewezen in creatieve copy. Die mix van ervaring is de motor waarmee we op taalterrein elke opdracht de baas zijn. 

Benieuwd wat dat oplevert? Bekijk een greep uit ons werk

Een goed woordje voor ons

Anke van Leeuwen

Pedagogische Praktijk Alegría, Overloon

“Voor nieuwe, sprankelende teksten op onze website zochten wij een professioneel bureau dat ons hierbij kon helpen. Na een prettig kennismakingsgesprek gingen we meteen in zee met Roestvrij Taal. Ze begrijpen waar het bij Alegría om draait, dat was al vanaf de eerste zin duidelijk. Ze schrijven teksten die passen bij het bedrijf, de visie en de personen erachter. Daarnaast hebben ze een compleet team: ze denken graag mee over de structuur van de website, de vormgeving en de inzet van andere middelen. Alles om de eigenheid van onze praktijk goed over te brengen. Vriendelijke, fijne mensen met een talent voor taal!"