Leg je taalniveau langs de lat|| Leg je taalniveau langs de lat||

Helder en aantrekkelijk

Helder en aantrekkelijk schrijven

Het overbrengen van een boodschap valt niet altijd mee. Hoe formuleer je kort maar krachtig wat je bedoelt? En wat kun je doen om de lezer zo goed mogelijk aan te spreken? Tijdens deze training krijg je praktische handvatten voor het schrijven van duidelijke, prettig leesbare teksten. Je gaat hierbij doelgericht aan de slag met een tekst uit jouw eigen praktijk.  

Onderwerpen

  • actief schrijven 
  • de lezer aanspreken
  • helder en concreet formuleren
  • klantvriendelijk schrijven, de juiste toon zetten
  • verbeteren van een eigen tekst

Doel: helder en krachtig leren formuleren
Duur: één dag, 2 x 2,5 uur
Tijd: 10.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00 uur
Certficaat: ja
Locatie: de Brabantse Hoeve, Zeelandsedijk 29 in Volkel
Kosten: € 245,00 excl. btw, incl. luxe lunch

De eerstvolgende training is op:
Donderdag 23 mei 2019

Doe mee!
Inschrijven kan per e-mail: kittie@roestvrijtaal.nl. Vermeld bij aanmelding in elk geval je naam en telefoonnummer. 

Meer weten?
Heb je interesse? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompanytraining? Neem dan contact met ons op!

Annuleren: zo werkt het
Heb je je aangemeld voor de training, maar ben je onverhoopt verhinderd? 

  • Kosteloos annuleren kan tot twee maanden voor aanvang van de training. Hierna zijn hier kosten aan verbonden. Tot vier weken voor de training betaal je € 39,50 excl. btw. Annuleer je minder dan vier weken voor de training? Dan betaal je het complete bedrag.  
  • Natuurlijk mag je altijd een vervanger sturen, bijvoorbeeld een collega of relatie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 
  • Annuleren kan alleen schriftelijk. Stuur hiervoor een mail naar: lotte@roestvrijtaal.nl

 

Een goed woordje voor ons

Bregje Sharif

jeugdverpleegkundige GGD Hart voor Brabant

De training ‘Helder en aantrekkelijk schrijven’ was zeer verhelderend! Wat ik ervan geleerd heb? Een klantvriendelijke mail of brief schrijven die goed aansluit bij de persoon die je voor je hebt. En dat zonder moeilijke woorden of overdreven ‘deftig’ taalgebruik. Kittie Spierings gaf de training; bij haar voel je je al snel op je gemak en je merkt aan haar dat ze haar vak met veel plezier uitoefent. De sfeer van de training was perfect. Een mooie en gezellige plek, een leuke groep mensen en ook het drankje en het hapje waren erg goed verzorgd. Kortom, een echte aanrader!

Carmen van Daal

medewerker CJG Land van Cuijk

"De training ‘Helder en aantrekkelijk schijven’ was een openbaring voor mij. Ik heb geleerd hoe je kort, krachtig en duidelijk opschrijft wat je bedoelt. Dit helpt me bij het benaderen en aanspreken van klanten. Bovendien weet ik makkelijker onder woorden te brengen wat ik voor ze kan betekenen. Deze training is een aanrader voor iedereen die duidelijker en met meer inspiratie wil schrijven, bijvoorbeeld met het oog op mailings, social media, folders en artikelen. De trainster bracht de lesstof aantrekkelijk, helder en praktijkgericht over. Alles vond plaats in een prachtige omgeving en de dag was uitstekend verzorgd. Een zeer geslaagde training!"