Action

Action: verrassend veel werk aan de winkel

Be surprised. Die belofte doet Action aan klanten. En aan talent op de arbeidsmarkt dat past bij de groeiplannen van de internationale retailer. Die plannen zijn veelbelovend: er komen internationaal jaarlijks zo’n 250 tot 350 winkels bij, boven op de 2.000 vestigingen die Action nu al heeft. Ook het aantal buitenlandse distributiecentra groeit. Volop mogelijkheden dus voor wie internationale ambities heeft. Maar ook voor de huidige en toekomstige medewerkers op het bruisende hoofdkantoor in Noord-Holland.

Vacatureteksten met mooie USP’s

Net zoals Action gaat voor de smile op het gezicht van de klant, gaan wij met onze vacatureteksten voor de smile van Action-recruiters en kandidaten. En dat lukt! Mede dankzij de mooie USP’s waarmee Action medewerkers verrast. Van een werkomgeving waarin creativiteit, connectie en sociaal werkgeverschap centraal staan tot trajecten om je inhoudelijk te ontwikkelen en te leren van je collega’s. Met zulke toffe benefits is het voor onze tekstschrijvers niet moeilijk om een aansprekende en onderscheidende tekst te schrijven. Dat doen we dan ook met veel plezier in het Nederlands en het Engels.

“Zelfs van kandidaten krijgen we leuke reacties op de vacatureteksten”

Mirjam Deijkers-Houthoff, employer branding specialist

“Roestvrijtaal denkt echt met ons mee”

Mirjam Deijkers-Houthoff, employer branding specialist bij Action, is enthousiast over de samenwerking: “De vacatureteksten die Roestvrijtaal heeft geschreven sluiten goed aan bij onze doelgroep, zijn leuk geschreven en bevatten de juiste inhoud. Onze recruiters zijn heel tevreden en zelfs van kandidaten krijgen we hele leuke reacties op de teksten. Bovendien denken de planners en tekstschrijvers van Roestvrijtaal actief met ons mee en houden ze ons goed op de hoogte. Bijvoorbeeld via heldere maandelijkse rapportages.”

  • vacaturetemplate
  • vacatureteksten
  • afdelingsteksten

Benieuwd naar onze vacatureteksten voor Action? Kijk op de carrièrewebsite van Action.