Aangenaam, wij zijn Roestvrijtaal

Tekstschrijvers met kennis van de arbeidsmarkt. Of jobbranding-experts met een vlotte pen. Maar ook copywriters die net zo makkelijk webteksten als een brochure of magazine schrijven. Het valt niet mee om onze specialisten in een hokje te stoppen. Logisch ook. Want wij bevinden ons precies op het snijvlak van tekstschrijven en arbeidsmarktcommunicatie. Maak kennis met ons team!

Josje van Seeters

Enthousiaste verteller, die graag haar eigen research doet. Het mooiste moment van een training? Als het lampje boven iemands hoofd gaat branden door een nieuw inzicht.

Josje van Seeters
trainer en tekstschrijver
Arno de Natris

Zand in het toetsenbord? Dan heeft deze Brabantse volkstuinder mooie woorden geplant. En een fruitige vacature of een b(l)oeiende tekst geoogst.

Arno de Natris
tekstschrijver
Robin Verhof

Focus, betrokkenheid en liefde voor natuur kenmerken onze ‘Freek Vonk’. Geen enkel dier ontsnapt aan haar scherpe oog. Zit op kantoor gelukkig met haar rug naar het vlinderbehang.

Robin Verhof
tekstschrijver
Yara-Zwaans

Nieuwsgierige avonturier, die elke dag iets nieuws wil leren. En rijgt ze geen woorden aaneen? Dan pakt ze haar kralen en bedeltjes erbij voor de mooiste sieradencreaties.

Yara Zwaans
tekstschrijver
Stefan Hultermans, tekstschrijver

Heeft al zo lang een PSV-seizoenkaart dat hij legendes als Gullit, Romário en Nilis nog zag spelen. Is zelf legendarisch als SEO-specialist, gangmaker en bootcampinstructeur.

Stefan Hultermans
tekstschrijver
Marlon Wissing, tekstschrijver

Deze woordkunstenaar maak je niet gek. Heeft een paspoort vol interessante stempels én een abonnement op de bibliotheek. Inspiratie genoeg dus.

Marlon Wissing
tekstschrijver

Wandelende muziekencyclopedie, die toevallig ook nog eens super-ritmische teksten schrijft.

Annelieke van der Linden
tekstschrijver
Jeannine van Tienen, tekstschrijver

Is altijd op zoek naar bijzondere vondsten. Achter haar toetsenbord of in de kringloopwinkel. Ook afgedankte kantoorplanten krijgen bij Jeannine thuis een plekje.

Jeannine van Tienen
tekstschrijver
Tjerry van Schijndel, senior tekstschrijver en (klant)coach

Ex-topatleet. Rende ooit de marathon in 2 uur en 27 minuten. Maakt nu kilometers bij Roestvrijtaal én coacht collega’s naar de top.

Tjerry van Schijndel
tekstschrijver en (klant)coach
Gidi van den Crommenacker

Van oorsprong een Brabantse, maar nu al jaren onze fijne collega op afstand en vaste copywriter voor een aantal klanten. Haar schrijfbuddy: een labradoodle genaamd Roefje.

Gidi van den Crommenacker
tekstschrijver
Rachelle Suppers, tekstschrijver

Creatief multitalent. Maakt gedichtjes op haar typemachine en staat graag op de planken in openluchttheater Hoessenbosch.

Rachelle Suppers
tekstschrijver
Danny van de Burgt, tekstschrijver

Pubquizfanaat en vader van een eeneiige tweeling. Waar hij dat oog voor detail vandaan heeft, vroeg je?

Danny van de Burgt
tekstschrijver
André Hengeveld

Arbeidsmarktcommunicatiedier in hart en nieren. Zijn liefde voor gedichten zie je terug in zijn teksten. Een vleugje poëzie, maar dan niet op rijm.

André Hengeveld
adviseur en tekstschrijver
Marije Plaggenmarsch

Qua snelheid wint niemand het van Marije. Onze trafficmedewerker zoeft van de zwarte piste alsof het niks is en is op haar racefiets – mits het lekker weer is – ook al niet te stoppen.

Marije Plaggenmarsch
trafficmedewerker
Lotte van Reijen

Altijd goedgemutste voetbalmoeder. Houdt naast twee tienerzoons ook haar collega’s goed in het gareel.

Lotte van Reijen
trafficmedewerker
Bas van den Koedijk, projectmanager

Gelooft in de kracht van aandacht. Verdeelt die feilloos over zijn gezin en de Roestvrijtaal-familie. En vindt dat schrijven begint bij luisteren.

Bas van den Koedijk
projectmanager
Floris Gianotten, accountmanager

Multitasker die ook in de meest hectische momenten alles overziet. Zijn geheim? De juiste mix van goede én ‘foute’ muziek op de achtergrond.

Floris Gianotten
accountmanager

Drijvende kracht achter Roestvrijtaal. Begon in 2004 op een zolderkamer. Haar motto: we doen het goed of we doen het niet.

Kittie Spierings
directeur-eigenaar

Persoonlijk kennismaken?

Laten we een afspraak maken. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Neem contact met ons op