Aangenaam, wij zijn Roestvrijtaal

Tekstschrijvers met kennis van de arbeidsmarkt. Of jobbranding-experts met een vlotte pen. Maar ook copywriters die net zo makkelijk webteksten als een brochure of magazine schrijven. Het valt niet mee om onze specialisten in een hokje te stoppen. Logisch ook. Want wij bevinden ons precies op het snijvlak van tekstschrijven en arbeidsmarktcommunicatie. Maak kennis met ons team!

Graag van de partij bij alle evenementen in Raamsdonk. En een echte perfectionist als het op taal aankomt. Of ze nu schrijft voor een grote klant of de plaatselijke carnavalskrant.

Sara Berende
tekstschrijver

Van het Brabantse platteland tot vulkanen in Midden-Amerika. Goede verhalen vindt deze reislustige levensgenieter overal. Haar doel: ze zo opschrijven dat ze je raken.

Puk Jansen
tekstschrijver
Josje van Seeters

Enthousiaste verteller, die graag haar eigen research doet. Het mooiste moment van een training? Als het lampje boven iemands hoofd gaat branden door een nieuw inzicht.

Josje van Seeters
trainer en tekstschrijver
Stefan Hultermans, tekstschrijver

Heeft al zo lang een PSV-seizoenkaart dat hij legendes als Gullit, Romário en Nilis nog zag spelen. Is zelf legendarisch als SEO-specialist, gangmaker en bootcampinstructeur.

Stefan Hultermans
tekstschrijver
Marlon Wissing, tekstschrijver

Deze woordkunstenaar maak je niet gek. Heeft een paspoort vol interessante stempels én een abonnement op de bibliotheek. Inspiratie genoeg dus.

Marlon Wissing
tekstschrijver
Jeannine van Tienen, tekstschrijver

Is altijd op zoek naar bijzondere vondsten. Achter haar toetsenbord of in de kringloopwinkel. Ook afgedankte kantoorplanten krijgen bij Jeannine thuis een plekje.

Jeannine van Tienen
tekstschrijver
Bas van den Koedijk, projectmanager

Gelooft in de kracht van aandacht. Verdeelt die feilloos over zijn gezin en de Roestvrijtaal-familie. En vindt dat schrijven begint bij luisteren.

Bas van den Koedijk
projectmanager

Wandelende muziekencyclopedie, die toevallig ook nog eens super-ritmische teksten schrijft.

Annelieke van der Linden
tekstschrijver
Rachelle Suppers, tekstschrijver

Creatief multitalent. Maakt gedichtjes op haar typemachine en staat graag op de planken in openluchttheater Hoessenbosch.

Rachelle Suppers
tekstschrijver
Gidi van den Crommenacker

Van oorsprong een Brabantse, maar nu al jaren onze fijne collega op afstand en vaste copywriter voor een aantal klanten. Haar schrijfbuddy: een labradoodle genaamd Roefje.

Gidi van den Crommenacker
tekstschrijver
André Hengeveld

Arbeidsmarktcommunicatiedier in hart en nieren. Zijn liefde voor gedichten zie je terug in zijn teksten. Een vleugje poëzie, maar dan niet op rijm.

André Hengeveld
adviseur en tekstschrijver
Tjerry van Schijndel, senior tekstschrijver en (klant)coach

Ex-topatleet. Rende ooit de marathon in 2 uur en 27 minuten. Maakt nu kilometers bij Roestvrijtaal én coacht collega’s naar de top.

Tjerry van Schijndel
tekstschrijver en (klant)coach
Anja Peters

Op haar werk de schakel tussen schrijver en klant. Daarbuiten vind je haar genietend op de motor in binnen- en buitenland.

Anja Peters
planner
Floris Gianotten, accountmanager

Multitasker die ook in de meest hectische momenten alles overziet. Zijn geheim? De juiste mix van goede én ‘foute’ muziek op de achtergrond.

Floris Gianotten
planner en P&O-coördinator

Drijvende kracht achter Roestvrijtaal. Begon in 2004 op een zolderkamer. Haar motto: we doen het goed of we doen het niet.

Kittie Spierings
directeur-eigenaar

Persoonlijk kennismaken?

Laten we een afspraak maken. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Neem contact met ons op