Magazines

In een wereld waarin we worden overspoeld met digitale uitingen, gaat er toch niets boven een papieren magazine? Zo een waar je eindeloos in kunt bladeren en waardoor je de tijd uit het oog verliest. Precies dat gevoel kun jij ook bij jouw doelgroep losmaken. Dus waar wacht je op? Voorzie jouw pagina’s naast mooie beelden van prikkelende oneliners, inspirerende diepte-interviews, fascinerende human-interest-verhalen, handige tips en weetjes waar je wat van opsteekt.

Ervaren tekstschrijvers

Zie je het al helemaal voor je? Of heb je juist nog geen idee waar je moet beginnen? In beide gevallen kun je op ons rekenen. Veel van onze tekstschrijvers hebben hun sporen verdiend in de (tijdschrift)journalistiek en kunnen als geen ander bijzondere verhalen naar boven halen en optekenen, natuurlijk met het doel dat jij voor ogen hebt. Ook de organisatie en planning kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Als je wilt, schakelen wij bovendien rechtstreeks met de vormgever, zodat vorm en inhoud écht hand in hand gaan.

+

Voor arbeidsmarkt, consument én zakelijke lezer

Of jouw lezers nu consumenten, zakelijke klanten, medewerkers, professionals of patiënten zijn; wij kruipen in hun hoofd, verkennen hun belevingswereld en zorgen voor verrassende teksten die daarbij aansluiten. Qua inhoud en tone of voice. Ons toverwoord? Inlevingsvermogen.

&

Natuurlijk ook voor e-zines

Een online magazine heeft zo zijn voordelen. De resultaten zijn beter meetbaar, de kosten zijn vaak lager en je bereikt bepaalde doelgroepen sneller en makkelijker. Content voor een e-zine voldoet aan andere criteria dan artikelen voor papieren uitgaven. Weten hoe dat zit? Of treffende content nodig voor jouw e-zine? Neem contact met ons op.

@

Van idee tot invulling

Bij het realiseren van een magazine of e-zine komt veel kijken. Onze tekstschrijvers nemen je een groot deel van het proces uit handen.

1. Advies over de insteek

2. Coördinatie en planning

3. Afnemen van interviews

4. Uitwerken van artikelen

5. Afstemming met de vormgever

6. Check van (druk)proeven

Zorgen voor een naaste met dementie is zwaar. Met dit mooie magazine biedt CZ mantelzorgers een steuntje in de rug. Wij doorkruisten het land voor interviews en schreven alle artikelen.

Bekijk de case

Interesse?

Wij vertellen je graag wat wij voor jouw magazine of e-zine kunnen betekenen.