Teksten voor de arbeidsmarkt

Succes begint met een goed verhaal. Zeker op de arbeidsmarkt. Ons doel? Jouw verhaal op unieke en inspirerende wijze onder woorden brengen, zodat je de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Zo verbinden wij jouw organisatie met iedereen die belangrijk voor je is.

Ons verhaal in 48 seconden

Benieuwd naar de mensen van Roestvrijtaal? De sfeer, onze drijfveren en activiteiten? Check deze video en maak in minder dan een minuut kennis met ons bedrijf. Jawel, wij geven het ruiterlijk toe: soms zegt een beeld meer dan duizend woorden.

Verlengstuk van de Volksbank in jobmarketing

Vacatureteksten die het juiste verhaal vertellen, passend bij de cultuur van een organisatie. Het is van enorme meerwaarde, zo weet ook Eva de Rooij, recruitmentmarketeer bij de Volksbank. “Mede dankzij Roestvrijtaal roepen onze vacatureteksten precies het juiste gevoel op bij de doelgroep. Dat maakt dat we kandidaten aanspreken met dezelfde waarden als wij; mensen die echt bij ons passen.” Benieuwd wat Eva nog meer te vertellen heeft over de samenwerking met ons?

Bekijk case

De zekerheden van Roestvrijtaal

Je treft bij ons bevlogen tekstschrijvers, trainers en adviseurs.

Je werkt samen met de juiste specialist voor jouw opdracht.

Wij schrijven teksten die inspireren, verwonderen en overtuigen.

Wij lopen voorop in teksten voor arbeidsmarktcommunicatie.

Wij maken heldere afspraken en komen die na.

Wij doen de dingen goed, of we doen ze niet.

Of wij al met ChatGPT werken?

Je leest het in ons nieuwste artikel met de veelgestelde vragen (en antwoorden) over de nieuwe slimme chatbot van OpenAI.

Lees meer

Onze mensen

Floris Gianotten, accountmanager

Multitasker die ook in de meest hectische momenten alles overziet. Zijn geheim? De juiste mix van goede én ‘foute’ muziek op de achtergrond.

Floris Gianotten
planner en P&O-coördinator
Stefan Hultermans, tekstschrijver

Heeft al zo lang een PSV-seizoenkaart dat hij legendes als Gullit, Romário en Nilis nog zag spelen. Is zelf legendarisch als SEO-specialist, gangmaker en bootcampinstructeur.

Stefan Hultermans
tekstschrijver

Graag van de partij bij alle evenementen in Raamsdonk. En een echte perfectionist als het op taal aankomt. Of ze nu schrijft voor een grote klant of de plaatselijke carnavalskrant.

Sara Berende
tekstschrijver
uitgelichte training

Wervende vacatureteksten schrijven – online training

Het is alom bekend: aansprekende en onderscheidende vacatureteksten zorgen voor een snellere en kwalitatief betere werving. Maar hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid?  Dit (en meer!) leer je tijdens deze online training. Je ontdekt wat een sterke […]

Contact

Interesse in samenwerking? Of meer weten over onze diensten?

Bel ons op 0413-248900

Of vul onderstaand formulier in. Wij geven graag tekst en uitleg!