De Volksbank

Verlengstuk van de Volksbank in jobmarketing

Bij de Volksbank – het moederbedrijf van onder meer SNS en ASN Bank – draait het niet alleen om geld, maar ook om een betere samenleving. Dat levert interessante banen op. En prachtige verhalen van medewerkers. Het bewijs mogen wij al jaren leveren, als vaste partner in arbeidsmarktcommunicatie. Om zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor een loopbaan bij de Volksbank schrijven we wervende en inclusieve vacatureteksten, aansprekende testimonials van medewerkers en pakkende teksten voor de recruitmentwebsite. Ook verzorgen we trainingen waarin we onze kennis delen met recruiters van de Volksbank.

Passend bij cultuur

“De tekstschrijvers van Roestvrijtaal weten precies het juiste gevoel over te brengen op onze doelgroepen”, vertelt Eva de Rooij, recruitmentmarketeer bij de Volksbank. “Onze cultuur onderscheidt zich duidelijk van die van andere banken. In de teksten komt dat heel goed naar voren. Daardoor spreken we een specifieke groep kandidaten aan; mensen die dezelfde waarden hebben als wij en dus echt bij ons passen.” Eva waardeert ook het ‘snelle schakelen’ door Roestvrijtaal. “Binnen ons team schrijven we zelf ook vacatureteksten. Als we daarbij advies nodig hebben of even willen sparren over bijvoorbeeld een functietitel, kunnen we altijd aankloppen. De tekstschrijver kijkt dan meteen even mee.”

“Door de training weten we veel beter waar we op moeten letten in vacatureteksten”

Meer plezier in schrijven

Mede dankzij onze trainingen blijven Eva en haar collega’s up-to-date als het op vacatureteksten aankomt. “De vacaturetekst wordt hierdoor binnen ons team ook meer op waarde geschat. En weet je wat zo leuk is? Collega’s beleven nu veel meer plezier aan het schrijven zelf. We weten beter waarop we moeten letten, en zien ook het resultaat van onze inspanningen. De praktische insteek van de training heeft daar zeker aan bijgedragen. De kwaliteit van onze eigen teksten is er echt op vooruitgegaan.”

  • vacatureteksten
  • testimonials
  • werkenbij-site
  • training

Bekijk de vacatureteksten van de Volksbank.