Werkenbij-site

Op een werkenbij-site ziet een potentiële medewerker in één oogopslag wie jij als organisatie bent. Het is hét platform voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Je kunt hier op allerlei manieren laten zien waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Wij schrijven heldere webteksten die het gevoel van jouw organisatie ademen.


Wij schrijven al jouw teksten

Prettige candidate experience

Een goed ingerichte werkenbij-site draagt bij aan een prettige candidate experience. En je vacatures zijn ook nog eens organisch beter vindbaar via Google.

+

Laat ons meedenken

Natuurlijk kunnen onze copywriters de teksten voor je schrijven. Maar we doen meer. Wist je bijvoorbeeld dat we je ook kunnen adviseren over de optimale navigatiestructuur en vindbaarheid? Stap één? Jouw wensen en ideeën in kaart brengen.

&

Ons werk voor de Volksbank

Bij de Volksbank – het moederbedrijf van onder meer SNS en ASN Bank – draait het niet alleen om geld, maar ook om een betere samenleving. Dat levert interessante banen op. En prachtige verhalen van medewerkers. Het bewijs mogen wij al jaren leveren, als vaste partner in arbeidsmarktcommunicatie. Om zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor een loopbaan bij de Volksbank schrijven we wervende en inclusieve vacatureteksten, aansprekende testimonials van medewerkers en pakkende teksten voor de recruitmentwebsite.

Bekijk de case

Interesse?

Heldere webteksten die het gevoel van jouw organisatie ademen: wij schrijven ze graag voor je.