Employer story, EVP en meer

Sterke werkgeversmerken hebben een streepje voor op de arbeidsmarkt. Ze komen veel makkelijker aan nieuwe medewerkers dan andere organisaties en slagen er ook beter in om mensen aan zich te binden. Reden genoeg om aan de slag te gaan met employer branding, het bouwen van een sterk werkgeversmerk. Wervende teksten zijn daarbij onmisbaar. Roestvrijtaal schrijft ze voor je. Van een pakkende employer story tot een aansprekende organisatieomschrijving en kandidaatgerichte vacatureteksten.

Jouw EVP in goede handen

Wat maakt jou als werkgever uniek? Waarom willen mensen voor jouw organisatie werken? En wat beteken je in het leven van je medewerkers? Het optekenen van jouw employer story of employer value proposition (EVP) kun je met een gerust hart overlaten aan onze copywriters. Dat geldt trouwens ook voor alle uitingen die daarop volgen.

#

Woorden die werken voor jouw employer brand

Sprankelende teksten dragen bij aan een positieve beeldvorming rond jou als werkgever. Wij helpen je om jouw organisatie sterk te profileren. Richting potentiële én bestaande medewerkers. Hoe? Met rake teksten die eerlijke verwachtingen scheppen en het gevoel van jouw organisatie treffend overbrengen.

&
praktijkcase

Rijksvastgoedbedrijf: vacatureteksten als visitekaartje

Bekijk case

Samenwerken?

Leuk! Onze tekstschrijvers staan voor je klaar.